92693.jpg

10-12 palaa

Pyöreä, irtopohjainen vuoka, halkaisija 24 cm

100g sulatettua voita

2 munaa

2dl hienosokeria

1dl vehnäjauhoja

3/4dl kaakaojauhetta

1tl vanilliinisokeria

vähän sulatettua voita ja vehnäjauhoja vuokaan

lämmitä uuni 175 asteeseen, voitele ja jauhota vuoka. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, sekoita joukkoon sula voi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan. Paista uunin keskitasossa tasan 20 minuuttia, ota uunista ja anna jähmettyä vuoassa. Anna kakun levätä pari tuntia ennen tarjoamista.

Itse tarjosin kakkua lapsille kermavaahdon kera. Maistui kyllä, puoli kakkua meni niin että heilahti :)

Mulla oli hiukan liian iso vuoka, joten kakusta tuli liian ohut :(