Nam!

112529.jpg

Pohja:

125g margariinia

2½dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

1 dl juustoraastetta

1 rkl vettä

Nypi rasvan kanssa muruiksi vehnäjauhot ja niihin sekoitettu suola. sekoita joukkoon juustoraaste. Lisää vesi ja vaivaa nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Nosta jääkaappiin hetkeksi.

Täyte:

2 prk tonnikalaa (mulla oli paloina vedessä)

1prk kermaviiliä

½ paprika

hiukan uusien sipuleiden vihreää osaa (ruohosipuli olisi parempi, mutta mulla ei ollut)

sitruunapippuria, tilliä

2½dl juustoraastetta

Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään, tarkista maku. Painele pohjataikina kostutetuin käsin voidellun vuoan pohjalle ja reunoille, kippaa täyte siihen päälle ja paista 200 asteessa n.40 minuuttia.