Nam!
Pohja:
125g margariinia
2½dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 dl juustoraastetta
1 rkl vettä
Nypi rasvan kanssa muruiksi vehnäjauhot ja niihin sekoitettu suola. sekoita joukkoon juustoraaste. Lisää vesi ja vaivaa nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Nosta jääkaappiin hetkeksi.
Täyte:
2 prk tonnikalaa (mulla oli paloina vedessä)
1prk kermaviiliä
½ paprika
hiukan uusien sipuleiden vihreää osaa (ruohosipuli olisi parempi, mutta mulla ei ollut)
sitruunapippuria, tilliä
2½dl juustoraastetta
Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään, tarkista maku. Painele pohjataikina kostutetuin käsin voidellun vuoan pohjalle ja reunoille, kippaa täyte siihen päälle ja paista 200 asteessa n.40 minuuttia.
Kommentit